Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın güvenlik hollerinin duvar, tavan ve kaideında hiçbir yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılması gerekir.

Olası bir felaketle hakkındalaşıldığında bünyeda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi yürekin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı 90 dakika faik ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı düzen ile kolayca merdivene erişimı katkısızlamalı, aynı anda çabucak bir tomar kişinin dışarı essah çıkmasını sağlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Ancak kullanıcı adetsı 50 kişeksiksiz geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın merdiveni kapısı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına kızılınmasında dayak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları çevresı ile yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın kuruluşda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoklukla metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Malzeme: Yangın baplarında çoğu kez çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Birmebzul firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve gönül emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe şık şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat aksiyonlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz emniyetli bir saha yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle vakit kaybetmeden iletişime geçerek hizmetimizle ilgili detaylı haber alabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul görevi üstlenir.

Report this wiki page